Träning

Balance – träning med personlig tränare

Balance i Stockholm är ett av stadens mest välrenommerade gym. De har framförallt blivit kända för att Prins Daniel var en av grundarna, men också för att de erbjuder kompetenta personliga tränare och en bra atmosfär för träning. När man blir medlem i Balance så får man automatiskt två pass med personlig tränare. Balance satsar på att erbjuda en lite lyxigare känsla än andra gym, och i medlemskapet ingår också bland annat tvål och schampo. Man har också möjlighet att hyra träningskläder så att man slipper ta med sig sina egna. Det finns för närvarande en anläggning i centrala Stockholm och en i Arenastaden i Solna. Med den senare anläggningen satsar man främst på att nå till de olika företag som har sina kontor där, och utnyttja det faktum att det blir allt vanligare att företag satsar på olika typer av friskvård för sina anställda. På Balance kan ett företag bland annat boka gruppträningar och kombinera träningspasset med ett möte med en personlig tränare.

 

Prins Daniel och Balance
Daniel Westling är som sagt en av grundarna till Balance, något som vi vid ett flertal tillfällen har kunnat läsa om i media. Prins Daniel utbildade sig först till idrottspedagog och sedan också till personlig tränare. Detta var hans ingång till gymbranschen, då en av hans lärare rekryterades som personlig tränare på gymmet Master Training. Han grundade sedan Balance och blev sedermera styrelseledamot för företaget.Balance 1

 

Filosofin på Balance
Balance filosofi är att varje person behöver träna på ett sätt som passar honom eller henne. Det är därför man har satsat så hårt på personliga tränare som hjälper kunderna att lägga upp individuella träningsprogram. Eftersom man får prova på två pass med personlig tränare när man blir medlem så upptäcker också många hur effektivt och kul det är att få hjälp med sin träning av ett proffs. Balance satsar vidare på att skapa väldigt stora träningsanläggningar. Man behöver sällan trängas och stå i kö för att få använda en viss maskin. Den nya anläggningen i Solna är på hela 2 400 kvadratmeter och lokalen erbjuder vid sidan om olika träningsmaskiner bland annat pilates och boxning. På anläggningen finns också tillgång till en sjukgymnast samt barnpassning, något som är mycket uppskattat hos flera av kunderna.

Taggar: